Balzamikový ocet z Modeny PGI 3 roky - 250ml

Kód: 1V105-C16A
155 Kč / 250 ml
Skladem - ihned k odeslání

Pravé italské balsamico v praktickém spreji, který vám umožní ochutit rovnoměrně každý salát! 3 roky pomalého zrání pro tradiční a jedinečnou chuť.

Detailní informace

Prémiová kvalita
Prémiová kvalita
z rodinné farmy
Historie a tradice
Historie a tradice
již od roku 1822
Originál
Originál
každý produkt je jedinečný
Skvělý dárek
Skvělý dárek
pro blízké, přátele i obchodní partnery

Detailní popis produktu

Zkuste pravé italské balsamico! 3 roky pomalého zrání pro tradiční a jedinečnou chuť. Balení ve skleněné láhvi ve spreji vám pomůže v přípravě skvělých zeleninových salátů. 

Aceto Balsamico di Modena IGP (chráněné zeměpisné označení). Stáří 3 roky

Odrůdy: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiano, Albana, Ancellotta, Fortana, Montuni.

Acidita 6% +/-0,5

Složení:  vinný ocet, vařený hroznový mošt.

Alergeny: tento produkt obsahuje siřičitany.

Výživové údaje na 100ml

Energetická hodnota

74 kJ/308 kcal

Tuky

0g

z toho nasycené mastné kyseliny

0g

Sacharidy

13g

z toho cukry

13g

Vláknina

0g

Bílkoviny

0,78g

Sůl

0,04g

 

Trvanlivost: ocet je součástí seznamu potravinářských výrobků vyjmutých z optimální doby trvanlivosti.

Doplňkové parametry

Kategorie: Balzamikové octy z Modeny (ve spreji)
Hmotnost: 0.55 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie značky A l’Olivier

1822

V tomto roce byla ve čtvrti Marais, v srdci Paříže, založena společnost A l’Olivier. Monsieur Popelin, lékárník, založil obchod zaměřený na olivové oleje.

Průkopník a vizionář už v roce 1822 věděl, co si dnes přečtete v tisku, nebo na internetu, informovaný vědeckými studiemi, stále hlásá: zelené zlato je elixír. Za ta léta vychvaloval Pařížanům přednosti olivového oleje, který objevil v průběhu řady návštěv v Provence. Obchodě se stal široce vyhledávaný a oblíbený těmi, kteří zbožňovali středomořský způsob života. Společnost A l´Olivier klidně prošla desetiletími a na světových veletrzích (Expositions Universelles) v letech 1867 a 1889 získala dvě stříbrné medaile.

1978

V roce 1978 byl obchod prodán obchodníkovi s ropou firmě Bailly, kterou vedl Jean-Claude Blanvillain. Tehdy došlo k prvnímu exportu na severoamerický trh, a která se posléze stal velkým odbytištěm. Obchod ve čtvrti Marais zároveň rostl na popularitě a zanedlouho přijímal pravidelné návštěvy známých osobností jako Michèle Morgan, Catherine Deneuve, Georges Moustaki, Yves Robert, nebo Agnès B.

1985

V roce 1985 byly založeny první zpracovatelské základny v Provence. Nachází se co by kamenem dohodil od samotných olivovníků, proto, aby měla společnost bližší kontakt s lokálními surovinami.

A l’Olivier dnes: Dva synové Jean-Clauda Blanvillaina, Benoît a později Jérôme, se připojili k rodinné společnosti a zůstávají ve vedení dodnes.

2014

Rodinná společnost, skupina Bailly / A l’Olivier, se nyní může pochlubit šedesáti zaměstnanci ve třech pobočkách ve Francii. V provensálských závodech poblíž Nice se vybírají, připravují a plní do lahví olivové oleje, octy a další speciality. Několik kilometrů od Poitiers na západě Francie, se vyrábí náše lahodné ořechové a semenné oleje tradičními řemeslnými metodami. Logistické centrum společnosti Bailly se sídlem v Paříži odpovídá za zásobování našich klientů po celé Francii a v dalších zemích. Pařížské workshopy také zajišťují miniaturní řadu ALO a stravovací služby skupiny.

https://alolivier.com/