Dezertní olej - Verbena a Chilli

Kód: 1H572-CBRN
Novinka
Značka: ALOLIVIER
199 Kč / 150 ml
Skladem - ihned k odeslání

Dezertní olej Verbena a Chilli využijete do sladkých ovocných salátů, na zmrzlinu a na všechny možné dezerty. Jídlům dodá exotickou citrusovou vůni a pikantní chuť. 

 

Detailní informace

Prémiová kvalita
Prémiová kvalita
z rodinné farmy
Historie a tradice
Historie a tradice
již od roku 1822
Originál
Originál
každý produkt je jedinečný
Skvělý dárek
Skvělý dárek
pro blízké, přátele i obchodní partnery

Detailní popis produktu

Dezertní olej z ušlechtilých ingrediencí jako je citronová verbena a červená chilli paprička. Umožní vám vylepšit mnohé sladkosti, dezerty a moučníky. 

NÁŠ TIP: pár kapkami vylepšíte třeba rebarborový koláč, nebo nektarinku. Nebojte se ale experimentovat, možností je nekonečně mnoho! 

Svěží, bylinné a citronové tóny verbeny se harmonicky snoubí s ovocnou kořenitostí chilli. Ať už tento olej použijete v dortu nebo k dochucení, vylepší každý dezert, od nejtradičnějšího po nejmodernější. Dodejte koláčům exotický nádech - zejména v kombinaci s medem a hruškami.

Naše dezertní oleje na bázi olivového oleje jsou přirozeným zdrojem vitaminu E a antioxidantů. Dokonale zapadají do přípravy na pečení, zejména jako náhrada másla. Díky nim docílíte jedinečnou chuť, hebkost a i zvýraznění lesku dezertu. 

Složení: extra panenský olivový olej 78%, řepkový olej: 20%, extrakt z vebeny 1%, extrakt z chilli 1%.

Výživové údaje na 100ml

Energetická hodnota

3383 kJ/808 kcal

Tuky

89,8g

z toho nasycené mastné kyseliny

13g

Sacharidy

0g

z toho cukry

0g

Vláknina

0g

Bílkoviny

0g

Sůl

0g

Trvanlivost: 18 měsíců od data výroby.

Země původu: Francie.

Skladování: chraňte před sluncem a teplem. Po použití uzavřete.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie značky A l’Olivier

1822

V tomto roce byla ve čtvrti Marais, v srdci Paříže, založena společnost A l’Olivier. Monsieur Popelin, lékárník, založil obchod zaměřený na olivové oleje.

Průkopník a vizionář už v roce 1822 věděl, co si dnes přečtete v tisku, nebo na internetu, informovaný vědeckými studiemi, stále hlásá: zelené zlato je elixír. Za ta léta vychvaloval Pařížanům přednosti olivového oleje, který objevil v průběhu řady návštěv v Provence. Obchodě se stal široce vyhledávaný a oblíbený těmi, kteří zbožňovali středomořský způsob života. Společnost A l´Olivier klidně prošla desetiletími a na světových veletrzích (Expositions Universelles) v letech 1867 a 1889 získala dvě stříbrné medaile.

1978

V roce 1978 byl obchod prodán obchodníkovi s ropou firmě Bailly, kterou vedl Jean-Claude Blanvillain. Tehdy došlo k prvnímu exportu na severoamerický trh, a která se posléze stal velkým odbytištěm. Obchod ve čtvrti Marais zároveň rostl na popularitě a zanedlouho přijímal pravidelné návštěvy známých osobností jako Michèle Morgan, Catherine Deneuve, Georges Moustaki, Yves Robert, nebo Agnès B.

1985

V roce 1985 byly založeny první zpracovatelské základny v Provence. Nachází se co by kamenem dohodil od samotných olivovníků, proto, aby měla společnost bližší kontakt s lokálními surovinami.

A l’Olivier dnes: Dva synové Jean-Clauda Blanvillaina, Benoît a později Jérôme, se připojili k rodinné společnosti a zůstávají ve vedení dodnes.

2014

Rodinná společnost, skupina Bailly / A l’Olivier, se nyní může pochlubit šedesáti zaměstnanci ve třech pobočkách ve Francii. V provensálských závodech poblíž Nice se vybírají, připravují a plní do lahví olivové oleje, octy a další speciality. Několik kilometrů od Poitiers na západě Francie, se vyrábí náše lahodné ořechové a semenné oleje tradičními řemeslnými metodami. Logistické centrum společnosti Bailly se sídlem v Paříži odpovídá za zásobování našich klientů po celé Francii a v dalších zemích. Pařížské workshopy také zajišťují miniaturní řadu ALO a stravovací služby skupiny.

https://alolivier.com/