Mátovo-cuketový dresink

Kód: 1V615-C14G
260 Kč / 200 ml
Skladem - ihned k odeslání

Další bylinka a zelenina z Provence, které jsme upravili, abychom vám nabídli tento jedinečný mátovo - cuketový dresink. Dejte zeleninovému salátu nový super-exotický nádech.

Detailní informace

Prémiová kvalita
Prémiová kvalita
z rodinné farmy
Historie a tradice
Historie a tradice
již od roku 1822
Originál
Originál
každý produkt je jedinečný
Skvělý dárek
Skvělý dárek
pro blízké, přátele i obchodní partnery

Detailní popis produktu

NÁŠ TIP: jednoduše do jakéhokoliv zeleninového salátu!
KOMBINACE: jakýkoliv z našich extra panenských olivových olejů.


Náš dresink a ocet je jemně ochucený česnekem a čerstvou mátou, je ideální v kombinaci s extra panenským olivovým olejem. Použijete jej k dochucení všech druhů salátů, od mesclunu, přes rukolu až po římský salát. Zamilujete si ho!

Náš Mátovo-cuketový ocet neobsahuje žádný nezdravý glukózový sirup ani modifikovaný škrob! 

Složení: 8° destilovaný ocet 44,85%, pyré z cukety 32% (cuketa 31%, škrob a hrachová vláknina, jablečné vločky), krystalický cukr, zahušťovadlo: jablečný pektin, zelená česneková tapenáda 3% (zelené olivy, kapary, ančovičky, vinný ocet, olivový olej, česnek, pepřová sůl), máta 2%, chlorofyl, zahušťovadlo: xanthanová guma. Může obsahovat stopy mléka.

Výživové údaje na 100ml

Energetická hodnota

337 kJ/79 kcal

Tuky

0,85g

z toho nasycené mastné kyseliny

0g

Sacharidy

17,3g

z toho cukry

15,2g

Vláknina

0g

Bílkoviny

0,54g

Sůl

0,16g

 

Minimální trvanlivost: 17 měsíců od data výroby.

Země původu: Francie.

Skladování: Bez přístupu přímého slunce. Po otevření skladujte v chladničce. Po použití uzavřete.

Před použitím dobře protřepejte.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dresinky z ovoce, zeleniny a bylinek
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie značky A l’Olivier

1822

V tomto roce byla ve čtvrti Marais, v srdci Paříže, založena společnost A l’Olivier. Monsieur Popelin, lékárník, založil obchod zaměřený na olivové oleje.

Průkopník a vizionář už v roce 1822 věděl, co si dnes přečtete v tisku, nebo na internetu, informovaný vědeckými studiemi, stále hlásá: zelené zlato je elixír. Za ta léta vychvaloval Pařížanům přednosti olivového oleje, který objevil v průběhu řady návštěv v Provence. Obchodě se stal široce vyhledávaný a oblíbený těmi, kteří zbožňovali středomořský způsob života. Společnost A l´Olivier klidně prošla desetiletími a na světových veletrzích (Expositions Universelles) v letech 1867 a 1889 získala dvě stříbrné medaile.

1978

V roce 1978 byl obchod prodán obchodníkovi s ropou firmě Bailly, kterou vedl Jean-Claude Blanvillain. Tehdy došlo k prvnímu exportu na severoamerický trh, a která se posléze stal velkým odbytištěm. Obchod ve čtvrti Marais zároveň rostl na popularitě a zanedlouho přijímal pravidelné návštěvy známých osobností jako Michèle Morgan, Catherine Deneuve, Georges Moustaki, Yves Robert, nebo Agnès B.

1985

V roce 1985 byly založeny první zpracovatelské základny v Provence. Nachází se co by kamenem dohodil od samotných olivovníků, proto, aby měla společnost bližší kontakt s lokálními surovinami.

A l’Olivier dnes: Dva synové Jean-Clauda Blanvillaina, Benoît a později Jérôme, se připojili k rodinné společnosti a zůstávají ve vedení dodnes.

2014

Rodinná společnost, skupina Bailly / A l’Olivier, se nyní může pochlubit šedesáti zaměstnanci ve třech pobočkách ve Francii. V provensálských závodech poblíž Nice se vybírají, připravují a plní do lahví olivové oleje, octy a další speciality. Několik kilometrů od Poitiers na západě Francie, se vyrábí náše lahodné ořechové a semenné oleje tradičními řemeslnými metodami. Logistické centrum společnosti Bailly se sídlem v Paříži odpovídá za zásobování našich klientů po celé Francii a v dalších zemích. Pařížské workshopy také zajišťují miniaturní řadu ALO a stravovací služby skupiny.

https://alolivier.com/