Recept: fazolkový salát s třešněmi a s citronovo-zázvorovým olivovým olejem

Zelené fazolky a třešně? Nezvyklá kombinace, to určitě ano, ale stačí pár kapek našeho citronovo-zázvorového oleje a tuto kombinaci si zamilujete.
Podle podle receptu šéfkuchaře Keisuke Matsushimi.

 Ingredience pro 2 osoby:

200 g. zelených fazolek / 1 šalotka / hrst třešní / citronovo-zázvorový olej AL'Olivier / sůl

Ze zelených fazolek odstraňte šťopky, dřevnaté a tuhé konce a pecky z třešní.
Šalotku pokrájejte najemno.
Rozloupnuté třešně dochuťte naším extra olivovým citronovo-zázvorovým oleje a špetkou soli.
Vložte fazolky do vroucí vody a povařte 10 až 15 minut. Poté fazolky slijte a ponořte do ledové vody a propláchněte.
Na talíř vložte fazolky a přidejte k nim promíchané třešně a oleje, šalotkou a solí.

92- Huile d_olive au Citron _ Gingembre_small